Dačić o zasedanju OEBS: Vučić da bude zadovoljan, uštedeli smo milion evra na organizaciji

Izvor: Blic, 29.Dec.2015, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić o zasedanju OEBS: Vučić da bude zadovoljan, uštedeli smo milion evra na organizaciji

Predsedavajući OEBS-u i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić uručio je danas zahvalnice svima koji su učestvovali u organizaciji 22. Ministarskog saveta OEBS održanog 3. i 4. decembra u Beogradu.

- Ovo je najveći skup posle Samita nesvrstanih. Pokazali som da možemo uspešno da organizujemo i predsedavamo ovakvim skupom - rekao je Dačić na svečanom prijemu u Palati Srbija u Beogradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

On je naveo da je bilo važno da Srbija pokaže da je sposobna za organizaciju takvog skupa, pogotovo u godini obeleženoj krizom u Ukrajini i migrantskom krizom.

Dačić je kazao i da je Ministarski savet koštao "šest puta manje nego Švajcarce, a bio je 20 puta bolji".

- Ono zbog čega će premijer Srbije Aleksandar Vučić biti najzadovoljniji je što smo uspeli da uštedimo milion evra na organizaciji - dodao je predsedavajući OEBS-u.

Prema njegovim rečima, to je bio događaj koji se retko dešava.

- Da imamo još ovakvih poslova u narednom periodu. Bili ste najbolji - poručio je Dačić.

Zahvalnice su dobili volonteri Vojne akademije, Kriminalističko-policijske akademije, Univerziteta u Beogradu, predstavnici Vlade Koreje, kompanije "Knjaz Miloš", Elektroprivrede Srbije, aerodroma "Nikola Tesla", "Srbijagasa", Narodne banke Srbije i "Telekoma".

Uručene su zahvalnice i izvršnom komitetu, potkomitetu za bezbednost, za protokol i za medije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić dodoelio zahvalnice volonterima

Izvor: Beta Video, 29.Dec.2015

BEOGRAD - Ministra spoljnih poslova Srbije Ivica Dačića podelio je zahvalnice volonterima koji su pomoagali na ministarskoj konferenciji OEBS-a koja je održana u decembru u Beogradu. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.