Dačić o Ugljaninu: Možda je rešenje da opet uđe u vladu

Izvor: B92, 07.Nov.2018, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić o Ugljaninu: Možda je rešenje da opet uđe u vladu

Beograd -- Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić reagovao je povodom najnovije izjave Sulejmana Ugljanina.

Dačić je rekao da nekada ne treba gubiti previše vremena i ulaziti u polemiku u vezi sa nečim što ne može da izazove realnu pretnju, ni opasnost.

On je na konferenciji za novinare istakao da je bio premijer vlade u kojoj je Ugljanin bio ministar i da ga za te dve godine nije čuo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je govorio ništa slično.

"Možda je rešenje da opet uđe u vladu", rekao je Dačić, naglasivši da ne predlaže ništa već da samo govori šta su mogući uzroci i posledice.

Dačić je rekao da svi građani Srbije, bez obzira na nacionalnost, žele mir i stabilnost, te da su svi međunarodni faktori ocenili da su srpski zakoni po pitanju nacionalnih manjina dobri.

"Ovde je reč o političkim odnosima i političkim konotacijama koje se tiču i relacija unutar te nacionalne manjine", rekao je Dačić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dačić: EU mora da reaguje na odluku Prištine

Izvor: RTS, 07.Nov.2018

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da institucije Evropske unije treba da reaguju na odluku Prištine da za deset odsto poveća porez na robu iz Srbije i istakao da je jasno da Priština ne želi dijalog. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.