Dačić na molitvenom doručku u Vašingtonu

Izvor: Glas javnosti, Beta, 01.Feb.2011, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić na molitvenom doručku u Vašingtonu

BEOGRAD - Zamenik predsednika Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisustvovaće molitvenom doručku u Vašingtonu, čiji je domaćin predsednik SAD i koji se održava svakog prvog četvrtka u februaru, na poziv američke administracije.

Tokom boravka u SAD Dačić će se sastati sa senatorima, kongresmenima i drugim visokim >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << zvaničnicima američke administracije, kao što su predsednik Kongresnog komiteta za spoljne poslove Den Barton, predsednik Komiteta za nacionalnu bezbednost Majkl Tarner i drugi.

Dačić će imati i nekoliko sastanaka u državi Ohajo, u Klivlendu i Kolumbusu, koji su, posle Čikaga, centri srpske dijaspore u SAD.

Osim predstavnika dijaspore, Dačić će razgovarati i sa gradonačelnikom i šefom policije Klivlenda i državnim tužiocem Ohaja.

Ministar Dačić će se obratiti i klivlendskom Savetu za spoljnu politiku i državnom univerzitetu Ohaja, a prisustvovaće i jutarnjoj nedeljnoj liturgiji u crkvi Svetog Save u Klivlendu, piše u saopštenju.

Ne vidim nikakav razlog da trosimo pare na ovakva putovanja koja nemaju ama bas nikakvu korist. Moze on u Americi razgovarati i sa bogom ali amerikanci ne menjaju svoj stav. Jedino sto moze je da klima glavom i nista vise. I ne samo to on bi malo da poseti crkvu. Da se coveku smuci koliko nisko moze da padne neko bice. Zakleti komunista a ide u sve crkve sveta. On bi i u patrijarsiju da prisustvuje ustolicenju patrijaha, ali mu nisu dozvolili njegovi prijatelji sa Kosova. On u Ameriku ide samo da bi se reklamisao da bi amerikancima nesto obecao i ni za sta vise i naravno da naplati dobre dnevnice.

Patrioto zanima me kada si ti bio zadnji puta u crkvi i koje molitve znas da molis?

Ja znam puno komunista koji su uvek verovali u Boga i njemu se molili i u crkvi i van nje i slavu slavili onda i sada.

Ne znaci da ako si komunista moras biti i ateista.

Djavo nije eksplodirao tokom molitve? Cudo!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.