Dačić izneo primedbe UNHCR-u zbog prognanih iz Hrvatske

Izvor: N1 televizija, 01.Okt.2018, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić izneo primedbe UNHCR-u zbog prognanih iz Hrvatske

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić razgovarao je u Ženevi s visokim komesarom Ujedinjenih nacija za izbeglice Filipom Grandijem i izneo mu primedbe u vezi s ukidanjem izbegličkog statusa za lica prognana iz Hrvatske 1995.

Grandi je u današnjem razgovoru ponovio da je "pozitivno, humano i konstruktivno postavljanje Srbije tokom izbegličko-migrantskih talasa" prepoznato i cenjeno u Visokom komesarijatu UN za izbeglice i međunarodnim krugovima, saopštilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Ministarstvo spoljnih poslova.

Visoki komesar UN je prihvatio predlog Srbije o održavanju i proširenju obima Regionalnog stambenog programa, navodi se u saopštenju.

Dačić je, dodaje se, zahvalio na konstruktivnoj saradnji i podršci Visokog komesarijata UN za izbeglice.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.