Dačić i Vučić uskoro sa zamenikom premijera KiM

Izvor: Blic, 16.Jan.2013, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i Vučić uskoro sa zamenikom premijera KiM

Premijer Srbije Ivica Dačić i potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić trebalo bi uskoro da se sastanu sa zamenikom premijera Kosova Slobodanom Petrovićem.

Kako saznaje dnevni list "Danas" u izdanju od srede, odvojeni sastanci najviših predstavnika vlasti u Beogradu s Petrovićem se uveliko pripremaju, a njihovo održavanje biće šansa za uspostavljanje drugačijih odnosa Beograda i predstavnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kosovskih Srba.

To će biti prvi susret visokih zvaničnika Vlade Srbije sa zamenikom premijera Kosova koji je lider Samostalne liberalne stranke, najveće srpske političke partije koja učestvuje u institucijama Kosova.

Povezane vesti: Dačić: Nema govora o članstvu Kosova u UN Rezolucija o Kosovu usvojena sat posle ponoći, polemisali svi sa svima Dačić: Očekujem da Albanci sklone spomenik AP: Srpska nacionalistička vlada usvojila beskompromisnu rezoluciju Rezolucija o Kosovu jednoglasno usvojena; Nikolić: Želim da pomognem Vladi
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kosovo:Dačić i Vučić se spremaju za Petrovića

Izvor: Mondo, 16.Jan.2013

Premijer Srbije Ivica Dačić i potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić trebalo bi uskoro da se sastanu sa zamenikom premijera Kosova i time otvore novu stranu odnosa sa Prištini lojajlnim Srbima...Kako saznaje dnevni list "Danas" u izdanju od srede, odvojeni sastanci najviših predstavnika vlasti...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.