Dačić i Skat zajedno gledali finale Srbije i SAD / FOTO

Izvor: B92, 21.Avg.2016, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i Skat zajedno gledali finale Srbije i SAD / FOTO

Beograd -- Šef srpske diplomatije Ivica Dačić i ambasador SAD Kajl Skat zajedno su u Klubu poslanika gledali finale Olimpijskih igara u Riju između košarkaša Srbije i SAD.

Na ovaj način nastavljena je lepa praksa da šef srpske diplomatije važne utakmice gleda sa ambasadorima rivalskih selekcija, kao što je bilo rano jutros kada su odbojkašice u finalu OI igrale protiv Kine.

"Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je mala zemlja, ali nadamo se da možemo i da pobedimo Ameriku. To bi bio zaista fenomenalan uspeh jer je to najbolji tim na svetu. Ali, imajući u vidu da su i naši košarkaši veoma dobri, da ih predvodi Djorđević, koji je cesto igrao i protiv Amerikanaca, nadamo se da možemo da napravimo čudo", rekao je Dačić novinarima pre početka utakmice, uz malu šalu da se nada da neće biti biti navijačkih nereda tokom gledanja meča.

Ambasador Skat istakao je da Srbija ima veoma jaku ekipu, koju je njegova reprezentacija jedva pobedila u grupnoj fazi turnira.

"Sport ujedinjuje i ovo je prilika da sedimo zajedno, gledamo meč. Sjajan primer videli smo juče posle finala vaterpola između Srbije i Hrvatske, kada su se dva selektora rukovali i pokazali da i kad su tenzije najveće sport ujedinjuje. Neka bolji pobedi", poručio je Skat.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.