Dačić i Čavušoglu: Odnosi Srbije i Turske važni za stabilnost regiona

Izvor: Blic, 28.Dec.2015, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i Čavušoglu: Odnosi Srbije i Turske važni za stabilnost regiona

Ministri spoljnih poslova Srbije i Turske Ivica Dačić i Mevlut Čavušoglu ocenili su danas u Beogradu da su odnosi dve države važni za stabilnost regiona.

Kako je saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova Srbije, Čavušoglu i Dačić razgovarali su o bilateralnim temama i saglasili se da je neophodno očuvanje kontinuiteta redovnog dijaloga na visokom nivou, kao i intenziviranje svih aspekata bilateralnih odnosa Srbije i Turske.

Šef turske diplomatije pohvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je srpsko predsedavanje OEBS-u, kao i uspešnu organizaciju Ministarskog saveta OEBS-a 2015. godine i čestitao na otvaranju prvih poglavlja u pregovorima Srbije sa EU, navodi se u saopštenju. Čavušoglu u Beogradu boravi sa državno-privrednom delgacijom koju predvodi premijer Ahmet Davutoglu.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpsko-turski odnosi važni za regionalnu stabilnost

Izvor: RTS, 28.Dec.2015

. Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i šef diplomatije Turske Mevlut Čavušoglu su na sastanku u Beogradu konstatovali važnost srpsko-turskih odnosa za regionalnu stabilnost.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.