Izvor: Blic, 21.Sep.2023, 23:51

Dačić: Vučićev govor najjači govor nekog srpskog predsednika u UN

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić istakao je večeras da je današnji govor predsednika Aleksandra Vučića najjači govor koji je održao neki srpski predsednik na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija i ocenio da je ovo veoma značajan dan za Srbiju, jer je istakla privrženost principima Povelje UN i jasno predstavila svoju poziciju kad je reč o najvažnijem pitanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta zemlje.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Vučićev govor najjači govor nekog srpskog predsednika u UN

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2023, 00:21

Ocenio je da je ovo značajan dan za Srbiju, a Vučićev govor predstavlja i program zvanične politike države, koji, kako je ocenio, podržava o ogromna većina građana...Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić istakao je večeras da je današnji govor predsednika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.