Dačić: Vučić održao čas državništva pred Tačijem

Izvor: N1 televizija, 05.Jun.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Vučić održao čas državništva pred Tačijem

Ministar spoljnih poslova Ivice Dačića izjavio je da je istina "sve što je objavljeno šta je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbrusio Hašimu Tačiju na Samitu Brdo-Brioni u Sloveniji", dodajući da on o tome može lično da posvedoči.

"Aleksandar Vučić je održao čas državništva i pokazao svima da Srbija jeste za mir, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << stabilnost i pomirenje, ali da nikome neće dozvoliti da ponižava Srbiju. To je taj veliki politički kapital koji je Srbija dobila izborom Vučića za predsednika", rekao je Dačić.

Ministar je rekao da je samit proticao u "korektnoj atmosferi sve dok Tači nije dobio reč, kad su Albanci sa Kosova još jednom iskazali, kao i na svakom drugom skupu, da je njihova jedina politika napad na Srbiju i laži", saopštilo je ministarstvo.

"Oni time pokazuju nervozu i ljutnju, jer ih više u tome retko ko podržava, osim nekih poslednjih lasti bivše američke administracije i albanski lobisti", rekao je šef diplomatije.

"Tači je bez trunke srama izrekao veliku laž da je Velika Albanija izmišljotina Beograda, iako je ceo svet mogao da čuje njegove, Ramine, Haradinajeve i Muslijuove izjave o Velikoj Albaniji, čak do Niša. Ovakvo ponašanje Tačija su kasnije u bilateralnim razgovorima svi osudili, uključujući i nemačkog i makedonskog predsednika", dodao je Dačić.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dačić: Aleksandar Vučić je održao čas državništva

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jun.2017

Ministar spoljnih poslova Ivice Dačića izjavio je danas da je istina "sve što je objavljeno šta je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbrusio Hašimu Tačiju na Samitu Brdo-Brioni u Sloveniji", dodajući da on o tome može lično da posvedoči..."Aleksandar Vučić je održao čas državništva...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.