Dačić: Vojvođanske policije neće biti

Izvor: TvojPortal.com, 13.Maj.2011, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Vojvođanske policije neće biti

(press) Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas u Novom Sadu da vojvođanske policije neće biti, jer nema uporište ni u Ustavu, niti u relevantnim zakonima.


"Nikada nismo ni razgovarali o formiranju vojvođanske policije, jer za to nema ustavnih i zakonskih mogućnosti, kao što nije moguće formirati ni nišku, južnosrpsku ili neku drugu policiju", dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << je Dačić odgovarajući pitanja novinara nakon što je od gradonačelnika Igora Pavličića primio ključeve buduće policijske stanice.
Prema njegovim rečima, bitno je da policija dobro radi, da uspešno obavlja svoj posao, a prirodno je da se čuvari reda zapošljavaju upravo u sredinama iz kojih potiču.Ostatak vesti pročitajte na linku

SrbijapolicijaDačićvojvodinavojvodjanska policija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.