Dačić: Vlast koja ima ovakvu opoziciju ne mora da brine

Izvor: B92, 27.Okt.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Vlast koja ima ovakvu opoziciju ne mora da brine

Beograd -- Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je razočaran atmosferom u kojoj se vodi rasprava u Skupštini Srbije.

Dačić, koji je i predsednik Socijalističke partije Srbije, rekao je novinarima na Sajmu medija, komunikacija i marketinga da je razočaran ne samo zbog, kako je rekao, agresivnosti i političkog nevaspitanja, već činjenice da se tamo ne raspravlja o važnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << temama.

"Vlast koja ima ovakvu opoziciju, ne treba da brine za svoju budućnost", rekao je Dačić.

On je ocenio da je rasprava u parlamentu nekada bila na mnogo višem nivou nego danas.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dačić RAZOČARAN ponašanjem poslanika: Vlast koja ima ovakvu opoziciju NE TREBA DA BRINE

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2017

Raspava koja ničemu nije služila..Prvi potpredsednik Vlade i lider SPS Ivica Dačić ocenio je danas, komentarišući raspravu opozicije sa predstavnicima vlade u skupštini, da vlast koja ima ovakvu opoziciju ne treba da brine za svoju budućnost...On je, u izjavi novinarima, nakon obilaska „Media...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.