Dačić: Vlada nije ništa krila

Izvor: Beta, 13.Jan.2014, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Vlada nije ništa krila

BEOGRAD, 13. januara 2014. (Beta) - Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je u ponedeljak da Vlada nije ništa sakrivala, niti je odugovlačila sa istragom ubistva novinara Slavka Ćrurvije, nego da je očigledno došlo do novih saznanja koja omogućavaju nastavak istrage i eventualno podizanje optužnice.

"To mora da bude rad institucija sistema", rekao je Dačić novinarima u Beogradu.

On je istakao da je s obzirom na to da se ubistvo Slavka Ćuruvije desilo pre 14 >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << godina, razrešenje veoma bitno za sve one koji su tada učestvovali u vlasti.

"Za mene lično, a sigurno i za Aleksandra Vučića, kao i za sve nas koji smo na neki način bili u toj vlasti veoma je značajno da svi znaju da će svako ko je počinio krivično delo odgovarati isto i tada i sada, bez obzira na političku pripadnost", kazao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.