Dačić: Vlada bolje funkcioniše

Izvor: Blic, 03.Apr.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Vlada bolje funkcioniše

Zamenik premijera Ivica Dačić izjavio je danas da Vlada Srbije funkcioniše na zdravijim osnovama posle rekonstrukcije i da je manje nesuglasica medju njeni članovima.

Različita mišljenja i nesuglasice su neka vrsta političke navike, istakao je Dačić u izjavi Tanjugu i dodao da je u gotovo svim vladama u poslednjih nekoliko godina bilo takvih slučajeva, zbog čega su one i završile svoj mandat >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << daleko pre isteka predvidjenog roka.

"Ali ako me pitate o različitim stavovima izmedju DS i G17 plus, ja u tome vidim jedno pozicioniranje stranaka pred neke sledeće izbore, jer oni će svakako biti u narednoj godini. Nama se izbori bliže, a imajući u vidu da DS i G17 praktično imaju sličan izborni korpus, očigledno je da G17 plus želi da istakne različitost u odnosu na DS", kazao je Dačić.

"Ono što ja u tome vidim kao loše je ta da takva pitanja ne bi trebalo da ugrožavaju rad vlade ili da narušavaju odnose unutar vladajuće koalicije. Normalno je da svaka stranka pokušava da gradi svoj politički identitet, ali je daleko od normalnog da to izgleda kao da su u pitanju stranke koje se nalaze na veoma različitim pozicijama u strukturi vlasti", istakao je Dačić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.