Dačić: Veliki uspeh Vlade Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Sep.2015, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Veliki uspeh Vlade Srbije

Ukidanje jednostrane i protivpravne odluke hrvatske vlade o blokadi granice sa Srbijom predstavlja veliki uspeh politike Vlade Srbije na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem, poručio je šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

To je, prema Dačićevim rečima, i veliki poraz neodgovorne politike Vlade Hrvatske i njenog premijera Zorana Milanovića.

Dačić je izjavio da građane i privrednike u regionu ovakav ishod može samo da raduje, jer je načelo slobode >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kretanja ljudi, robe i kapitala od ključnog značaja za ekonomski razvoj i stabilnost.

Građane Srbije može da raduje činjenica da Srbija ima premijera i Vladu koji su sposobni i hrabri da donose najbolje moguće odluke za Srbiju i da u tome imaju podršku EU i drugih naših partnera, naveo je Dačić u izjavi koju je Tanjugu prosledilo Minisarstvo spoljnih poslova Srbije.

"To se po prvi put jasno videlo posle dugog niza godina i to najbolje potvrđuje da je Srbija na pravom i dobrom putu“, zaključio je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.