Dačić: Unapređenje saradnje sa Nemačkom

Izvor: RTS, 25.Sep.2012, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Unapređenje saradnje sa Nemačkom

Premijer Ivica Dačić istakao je, u susretu sa novopostavljenim ambasadorom Nemačke u Beogradu Hajncom Vilhelmom, da očekuje unapređenje odnosa dveju zemlje.

Premijer Srbije Ivica Dačić razgovarao je s ambasadorom Nemačke u Beogradu Hajncom Vilhelmom i tom prilikom poručio da očekuje da se pored ekonomskih,  unaprede i politički odnosi dve zemlje.

"Nemačka je najznačajniji spoljnotrgovinski partner Srbije i postoje velike mogućnosti da se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saradnja naše dve zemlje znatno poboljša,  posebno na planu investicija u ekonomiji. Reforme koje se sprovode u Srbiji imaju za cilj unapređenje privrede i boljeg poslovnog ambijenta", rekao je premijer Dačić.

Prema njegovim rečima, Srbija nastoji da probleme na Kosovu i Metohiji rešava mirnim putem i dijalogom i očekuje pomoć u postizanju pravednih rešenja koja će dovesti do trajne stabilnosti.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.