Dačić: Uhapšeno sedam osumnjičenih za Azotaru

Izvor: S media, 23.Apr.2012, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Uhapšeno sedam osumnjičenih za "Azotaru"

Zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja oštetili pančevačku Azotaru za oko 8.3 miliona dinara danas je privedeno sedam osumnjičenih, rekao je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Savet Evrope hvali i kritikuje Srbiju

Brisel: Srbija ne ispunjava pravne standarde za EU

Zemun: Hapšenja zbog privatizacije "Navipa" (VIDEO)

U toku su informativni razgovori sa njima posle čega će biti odlučeno da li će im >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << biti određena mera zadržavanja, precizirao je Dačić.

On je novinarima u Palati Srbija rekao da među osumnjičenima ima i stranih državljana.

Podsećajući da je Azotara bila u državnom vlasništvu, ministar je naveo da se osumnjičeni terete za zloupotrebe prilikom privatizacije "Azotare" u Pančevu i to deo koji se odnosi na prodaju proizvodnog pogona Karbamid dva.

Pripadnici SBPOK-a jutros započeli akciju hapšenja zbog zloupotreba u Azotari Pančevo. Kako S media saznaje, do sada je na saslušanje privedeno sedam osoba, među kojima su i zaposleni u Agenciji za privatizaciju. Opširnije OVDE.

(Tanjug)

Foto: Beta, arhiv
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.