Dačić: Uhapšena oba napadača

Izvor: B92, 20.Okt.2011, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Uhapšena oba napadača

Beograd -- Policija je uhapsila i drugog razbojnika koji je učestvovao u pljački Komercijalne banke na Karaburmi, Stanje ranjenog policajca je kritično, kaže Ivica Dačić.

Dačić je u Urgentnom centru posetio dvojicu ranjenih policajaca i jednog građanina koji su teško ranjeni prilikom pljačke banke na Karaburmi.

On je novinarima rekao da su pljačku izveli Igor Kahvedžić (24) i Borislav Delić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (33) koji su i ranije osuđivani.

"Igor Kahvedžić je sa 24 godine počinio 26 krivičnih dela", rekao je Dačić i naveo da je on tri puta osuđivan.

Ministar je kazao da je ugrožen život jednog od dvojice teško ranjenih policajaca, Slobodana Cvetića, a da je stanje drugog policajca, Milorada Filipovića, stabilno i da njegov život nije ugrožen.

"Policajac koji je u zivotnoj opasnosi je pogođen metkom u teme, i ima teške povrede mozga", rekao je direktor Urgentnog centra Vladimir Đukić.

Đukić je dodao da je građanin Bojan Gajić operisan zbog teških povreda vrata i oka, ali njegov život nije u opasnosti.

Policajac Slobodan Cvetić je otac dvoje dece, Milorad Filipović ima jedno dete dok je Bojan Gajić, građanin koji se zatekao na licu mesta i prijavio pljačku policijskoj patroli, otac troje dece.

Razbojnik Igor Kahvedžić je takođe ranjen, i nalazi se u Urgentnom centru, pod policijskom prismotrom.

Da podsetimo, pljačka dogodila se u 14 i 30, kada su dvojica razbojnika ušla u Komercijalnu banku u prizemlju stambene zgrade na Karaburmi, u ulici Marijane Gregoran

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.