Dačić: Policajac kritično, uhapšen i drugi razbojnik

Izvor: S media, 20.Okt.2011, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Policajac kritično, uhapšen i drugi razbojnik

Policija je uhapsila i drugog razbojnika koji je učestvovao u pljački Komercijalne banke u beogradskom naselju Karaburma, a stanje policajca koji je tada ranjen je kritično, izjavio je večeras ministar Ivica Dačić.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić je u Urgentnom centru posetio dvojicu ranjenih policajaca i jednog gradjanina koji su teško ranjeni prilikom pljačke banke na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Karaburmi.

On je novinarima rekao da su pljačku izveli Igor Kahvedžić (24) i Borislav Delić (33) koji su i ranije osudjivani.

"Igor Kahvedžić je sa 24 godine počinio 26 krivičnih dela", rekao je Dačić i naveo da je on tri puta osudjivan.

Beograd: Četiri osobe teško ranjene u pljački banke! (FOTO)

Dačić: Niko nema prava da vas bije

Policijski sindikat Srbije i danas u štrajku

Ministar je kazao da je ugrožen život jednog od dvojice teško ranjenih policajaca, Slobodana Cvetića, a da je stanje drugog policajca, Milorada Filipovića, stabilno i da njegov život nije ugrožen.

"Policajac koji je u zivotnoj opasnosi je pogodjen metkom u teme, i ima teške povrede mozga", rekao je direktor Urgentnog centra Vladimir Djukić.

Djukić je dodao da je gradjanin Bojan Gajić operisan zbog teških povreda vrata i oka, ali njegov život nije u opasnosti.

Policajac Slobodan Cvetić je otac dvoje dece, Milorad Filipović ima jedno dete dok je Bojan Gajić, gradjanin koji se zatekao na licu mesta i prijavio pljačku policijskoj patroli, otac troje dece.

Razbojnik Igor Kahvedžić je takodje ranjen, i nalazi se u Urgentnom centru, pod policijskom prismotrom.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Uhapšena oba napadača

Izvor: B92, 20.Okt.2011

Beograd -- Policija je uhapsila i drugog razbojnika koji je učestvovao u pljački Komercijalne banke na Karaburmi, Stanje ranjenog policajca je kritično, kaže Ivica Dačić...Dačić je u Urgentnom centru posetio dvojicu ranjenih policajaca i jednog građanina koji su teško ranjeni prilikom pljačke...

Nastavak na B92...

Policajac kritično, uhapšen i drugi razbojnik

Izvor: Mondo, 20.Okt.2011

Policija je uhapsila i drugog razbojnika koji je učestvovao u pljački Komercijalne banke u beogradskom naselju Karaburma, a stanje policajca koji je tada ranjen je kritično, izjavio je večeras ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Nastavak na Mondo...

Ranjeni policajac kritično

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Okt.2011

Stanje jednog policajca koji ranjen danas na Karaburmi prilikom pokušaja pljačke Komercijalne banke je kritično, izjavio je večeras ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

DAČIĆ OBELODANIO IMENA PLJAČKAŠA, POLICAJAC KRITIČNO

Izvor: Kurir, 21.Okt.2011, 00:12

Razbojnik Igor Kahvedžić je sa 24 godine počinio 26 krivičnih dela, rekao Dačić i naveo da je on tri puta osuđivan..BEOGRAD - Policija je uhapsila i drugog razbojnika koji je učestvovao u pljački Komercijalne banke u beogradskom naselju Karaburma, a stanje policajca koji je tada ranjen je kritično,...

Nastavak na Kurir...

Dačić: Uhapšena oba napadača

Izvor: medio.rs, 21.Okt.2011

Policija je uhapsila i drugog razbojnika koji je učestvovao u pljački Komercijalne banke na Karaburmi, Stanje ranjenog policajca je kritično, kaže Ivica Dačić.

Nastavak na medio.rs...

Uhapšen i drugi pljačkaš banke, ranjeni policajac kritično

Izvor: Blic, 21.Okt.2011

Policija identifikovala i sinoć uhapsila drugog razbojnika koji je juče pobegao nakon pokušaja oružane pljačke banke na Karaburmi kada su teško ranjena dvojica policajaca i jedan klijent banke. ..- Moj suprug je otišao u banku da uplati pazar, a onda su me zvali iz banke i rekli da je ranjen,...

Nastavak na Blic...

Dačić: Stanje teško povređenog policajca nepromenjeno

Izvor: S media, 21.Okt.2011

Stanje teško povređenog policajca u pljački Komercijalne banke na Karaburmi nepromenjeno. Drugi povređeni policajac i građanin koji je učestvovao u borbi sa pljačkašima su bolje - kaže Ivica Dačić. ..Policajac koji je u jučerašnjoj pljački banke teško ranjen živ je, ali u teškom stanju,...

Nastavak na S media...

Pravednošću do trajnog rešenja

Izvor: RTS, 21.Okt.2011

Očekujem da svi podignu glas kada je reč o stradanju policajaca, rekao ministar Ivica Dačić. Prema građanima na severu Kosova ne sme se primenjivati sila, jer su barikade način političke borbe, istakao Ivica Dačić. ..Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.