Dačić: U međunarodnoj akciji zaplenjeno 40 kg heroina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2012, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: U međunarodnoj akciji zaplenjeno 40 kg heroina

BEOGRAD -

U međunarodnoj policijskoj operaciji u Rumuniji u dva automobila zaplenjeno je 40 kilograma heroina, a tri lica su uhapšena, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Dačić je Tanjugu rekao da su pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije učestvovali sa kolegama iz Rumunije, Austrije i Bugarske u međunarodnoj operaciji koja je imala za cilj sprečavanje krijumčarenja heroina tzv. "Balkanskom rutom".

Ta međunarodna operacija realizovana je 11. i 12. juna u okviru projekta Borba protiv narkotika na Balkanu (Balkan Drug Policing Advanced) .
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U međunarodnoj akciji zaplenjeno 40 kg heroina

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jun.2012

U međunarodnoj policijskoj operaciji u Rumuniji u dva automobila zaplenjeno je 40 kilograma heroina, a tri lica su uhapšena.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Hapšenja na "balkanskoj ruti"

Izvor: RTS, 15.Jun.2012

Tri osobe uhapšene u međunarodnoj operaciji protiv krijumčara droge u Rumuniji. U akciji, u kojoj je zaplenjeno 40 kilograma heroina, učestvovale srpska, rumunska, austrijska i bugarska policija...U međunarodnoj policijskoj operaciji u Rumuniji u dva automobila zaplenjeno je 40 kilograma heroina,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.