Dačić: Traže izbore, a mole boga da ih ne bude

Izvor: Blic, 31.Jul.2013, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Traže izbore, a mole boga da ih ne bude

Predsednik vlade i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da uopšte ne razume zahtev opozicije da se ide na izbore, jer je izvesno da bi najviše glasova odnele SNS i SPS.

"Traže izbore, a mole boga da ih ne bude", rekao je Dačić.

On je ocenio da, mimo toga, Srbija u ovom trenutku nema vremena za izbore s obzirom na izazove sa kojima se suočava, i zahvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srpskoj naprednoj stranci zbog toga što je prepoznala tu činjenicu.

"Od ove vlade mnogi u zemlji i inostranstvu nisu ništa očekivali, sada mnogo očekuju. To je za nas velika odgovornost. Ako je već velika odgovornost, onda mora da se vodi ova situacija, a ne da izneverimo očekivanja građana. Ako nema rezultata, izbori će biti sutra, ako ima rezultata onda za izbore uvek ima vremena i treba da budu onda kada je to interes države", rekao je Dačić novinarima u Sremskoj Mitrovici.

"Mi nemamo vremena za izbore zato što je sve što radimo skopčano sa brzim rokovima i terminima, zato treba podeliti odgovornost, odnosno izraziti spremnost da oni koji imaju najveće poverenje građana imaju i odgovarajuća mesta u vladi i drugim institucijama", zaključio je Dačić.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Traže izbore, a mole boga da ih ne bude

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2013

SREMSKA MITROVICA - Predsjednik vlade i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da uopšte ne razumije zahtjev opozicije da se ide na izbore, jer je izvjesno da bi najviše glasova odnijele SNS i SPS.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.