Dačić: Teme u Vašingtonu biće ekonomske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2020, 10:22

Dačić: Teme u Vašingtonu biće ekonomske

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas da će u Vašingtonu, tokom sastanka u septembru predstavnika Beograda i Prištine, koji organizuje specijalni izaslanik Bele kuće Ričard Grenel, glavna tema biti ekonomija.

Dačić je rekao da je od predsednika Srbije Aleksandra Vučića još pre 10-ak dana čuo da postoji želja Grenela da SAD i dalje budu prisutne i vuku poteze vezane pre svega za ekonomska pitanja i sklapanje dogovora sa ekonomskom osnovom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Ovde je pitanje međusobnog nadgornjavanja ko će organizovati sastanak, a čak se vrši i pritisak na neke da ne učestvuju. Na Srbiju niko ne može da vrsi pritisak, iako se neki ljute što učestvujemo", rekao je Dačić za tv Prva i dodao da će Srbija nastaviti sa konstruktivnim prilazom.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Vašington

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.