Dačić: Tadić i Nikolić nisu u prednosti (VIDEO)

Izvor: S media, 09.Apr.2012, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Tadić i Nikolić nisu u prednosti (VIDEO)

Lider SPS Ivica Dačić izjavio je da vidi u u čemu njegovi protivkandidati u predsedničkoj trci imaju prednost u odnosu na njega.

- To ne vidim ni po skupovima koje drže po Srbiji, možda u njihovoj kampanji ima više krava i paradajza i fiktivnih radnih mesta, ali ja se obraćam ljudima - naglasio je lider socijalista.

Dačić: Razgraničenje jedino rešenje za Kosovo
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Dačić: Grad da reši problem raseljavanja Roma

Dačić: Mandatar onaj ko mene podrži u drugom krugu

On je ponovio da neće, kao drugi, imati savetnike iz Izraela, Amerike i drugih zemalja i dodao da on ima malo savetnika.

Lider SPS je rekao da će ta stranka u predizbornoj kampanji imati minimum televizijskih spotova i reklamnih bilborda, jer mora da opravda novac koji je u tu svrhu dobila iz republičkog budžeta.

Dačić je rekao da nije pošteno tokom kampanje obećavati borbu protiv korupcije, a istovremeno imati mnoge bilborde po gradu i reklamne spotove na televizijama.



- Oni hoće pare od bogatih, a glasove od siromašnih. Kada pogledate njihove imovinske karte ispada da su sve kupili i da sve imaju na kredit -rekao je Dačić.

Mi smo jedina levica, ostali lažu ljude

Dačić je prilikom obilaska Kolubarskog okruga ocenio da je SPS jedina partija levice na političkoj sceni Srbije dok svi ostali "lažu ljude".

"Ja sam jedini kandidat socijalističke opcije, ostali lažu ljude upotrebljavajući socijalnu demagogiju. Nikolić pripada desnici a Tadić formalno Internacionali, a svi govore o socijalnoj pravdi, o programu naše partije - levice", rekao je Dačić na Ubu.

"Srbiji treba čvrsta ruka koja će voditi državu. Kada kažem čvrsta ruka ne mislim na diktaturu, već na ruku koja ne drhti. Zato sam ja kandidat za predsednika Srbije", naveo je Dačić.

Pogledajte kako su meštani Uba dočekali predsednika Socijalističke parije Srbije i kandidata za predsednika republike:

(S media/Beta)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Boris Tadić,   Tomislav Nikolić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.