Dačić: Sutra spektakl, koncerti i govori više sati

Izvor: Mondo, 18.Apr.2019, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Sutra spektakl, koncerti i govori više sati

Predsednik SPS i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da će sutrašnji skup u Beogradu, u okviru kampanje Budućnost Srbije, trajati više sati i biti masovniji 10, 15 puta od opozicionog "Svi kao jedan", održanog prošle subote

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

"Skup će biti spektakularan, biće jasna poruka ko ima najveću podršku u Srbiji", rekao je Dačić, gostujući na TV Pink.

Dačić je rekao da su on i Dragan Marković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << povodom sutrašnjeg skupa, organizovali svoje stranke i pozvali pristalice da dođu u Beograd.

Vučić opoziciji: Probićemo svaku vašu blokadu

Kako je naveo, u 16.00 sati bi skup trebalo da počne koncertom Ace Lukasa, zatim sledi Riblja čorba, u 18.00 govori predsednik države Aleksandar Vučić , a "pre toga nas nekoliko", da bi se sve, posle, nastavilo koncertom Olivera Mandića.

Komentarišući zahteve Saveza za Srbiju, Dačić je rekao da nema tog izbornog sistema koji opoziciju može da učini pobednikom.

"Svi neka dođu bez straha, naši skupovi su mirni, za razliku od njihovih kada je pitanje gde će upasti", rekao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Sutrašnji skup biće spektakularan"

Izvor: B92, 18.Apr.2019

Beograd -- Predsednik SPS i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio da će sutrašnji skup u Beogradu, u okviru kampanje "Budućnost Srbije", biti spektakularan...Prema njegovim rečima, taj skup će trajati više sati i biti masovniji deset, petnaest puta od opozicionog "Svi kao jedan", održanog...

Nastavak na B92...

Dačić o sutrašnjem skupu u Beogradu: Videće se razlika

Izvor: B92, 18.Apr.2019

Jagodina -- Ministar Ivica Dačić izjavio je da će se sutra u Beogradu na skupu videti koliko je velika razlik u odnosu na opozicione stranke koje su imale skup 13. aprila..."Kada ja i Palma organizujemo neke skupove, mi smo nezadovoljni kada dođe onoliko malo ljudi koliko ih je bilo na njihovom skupu",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.