Dačić: Što pre postići politički dogovor o Kosovu

Izvor: Blic, 20.Jan.2012, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Što pre postići politički dogovor o Kosovu

Zamenik predsednika Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić istakao je u razgovoru s izvestiocem Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Bjornom von Sidovom da što pre treba postići politički dogovor i naći rešenje problema Kosova i Metohije.

Bilo je reči i o dobroj regionalnoj saradnji, kako na nivou ministara, tako i nivou policije i o direktnoj operativnoj saradnji, uz konstataciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je MUP jedini koji je potpisao protokol o operativnoj saradnji sa Euleksom, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Ministar Dačić je posebno naglasio da Srbija ima dobru saradnju s predstavnicima Saveta Evrope, kako na državnom nivou, tako i na nivou Ministarstva unutrašnjih poslova po svim linijama rada.

On je podsetio da su realizovani mnogi projekti u oblasti Ministarstva unutrašnjih poslova i izrazio spremnost za nastavak saradnje s aktuelnim telima Saveta Evrope.

Povezane vesti: Sidov: Srbija učinila dosta u rešavanju problema na Kosovu Izaslanik Hilari Klinton dolazi da razgovara o Tadićevom planu za Kosovo Tadić: Ne odustajemo od pregovora Nastavak sednice Odbora za KiM zakazan za sutra Dačić: Ne možemo da prihvatimo predstavljanje Kosova

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.