Dačić: Socijalisti i sindikati prirodni partneri

Izvor: Blic, 10.Feb.2012, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Socijalisti i sindikati prirodni partneri

Beograd - Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić i predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović ocenili su danas da su socijalisti i sindikati prirodni saveznici, bez obzira na to da li će zajedno nastupiti na izborima.

- Nije bitno da li će i s kim sindikati učestvovati na izborima. Bitno je da sindikati treba da znaju da u SPS imaju prirodnog saveznika i partnera - kazao je Dačić novinarima nakon susreta sa Orbovićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Orbović je naveo da će definitivna odluka o tome da li i sa kime Sindikat izlazi na izbore biti poznata početkom marta. Današnji sastanak je jedan u nizu sastanaka koje su predstavnici sindikata održavaju sa predstavnicima političkih partija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPS i SSSS prirodni saveznici

Izvor: B92, 10.Feb.2012

Beograd -- Socijalisti i sindikati su prirodni saveznici, bez obzira na to hoće li zajedno nastupiti na izborima, ocenjuju lider SPS i SSSS Ivica Dačić i Ljubisav Orbović..."Nije bitno da li će i s kim sindikati učestvovati na izborima. Bitno je da sindikati treba da znaju da u SPS imaju prirodnog...

Nastavak na B92...

Socijalisti i sindikati prirodni partneri

Izvor: NaDlanu.com, 10.Feb.2012

BEOGRAD, 10. februara 2012. (Beta) - Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić i predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović ocenili su u petak da su socijalisti i sindikati prirodni saveznici, bez obzira na to da li će zajedno nastupiti na izborima... BEOGRAD, 10....

Nastavak na NaDlanu.com...

SPS i sindikati prirodni saveznici

Izvor: Mondo, 10.Feb.2012

Lider SPS Ivica Dačić i predsednik SSSS Ljubisav Orbović istakl da su ta stranka i sindikat prirodni partneri i saveznici, ali i da će vreme pokazati da li će doći do konkretizacije te saradnje u vidu zajedničkog izlaska na izbore.

Nastavak na Mondo...

Sindikati odlučili: Sa Ljajićem na izbore

Izvor: TvojPortal.com, 11.Feb.2012, 12:42

/vesti online/ Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić i vođa Samostalnog sindikata Srbije Ljubisav Orbović potpisaće za koji dan sporazum o zajedničkom nastupu na sledećim izborima.Oni će nastaviti pregovore sa ostalim zainteresovanim strankama o formiranju širih predizbornih saveza,...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.