Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2024, 09:46

Dačić: Rezolucija o genocidu u Srebrenici ne doprinosi pomirenju

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da Rezolucija o genocidu u Srebrenici o kojoj bi danas trebalo da se raspravlja u UN ne doprinosi pomirenju i konsenzusu i istakao da to što se dogodilo u Srebrenici ne može da se kvalifikuje kao genocid jer se zna šta podrazumeva definicija tog pojma.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Osmani: Rezolucija o Srebrenici nije protiv Srba, najbolje i za Srbiju da zaleči ovu ranu

Izvor: Danas, 17.Apr.2024

Ministar spoljnih poslova Severne Makedonije Bujar Osmani izjavio je danas da je srpska ambasadorka u Skoplju lično obaveštena da kosponzorstvo Rezolucije o zločinu u Srebrenici u UN nije usmereno protiv Srbije i srpskog naroda.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.