Dačić: Rejting SPS se povećao

Izvor: TvojPortal.com, 09.Jul.2011, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Rejting SPS se povećao

/press online/ Predsednik Soijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da se rejting koalicije okupljene oko SPS povećao i da se u objavljivanju rezultata istraživanja javnog mnenja "namerno potcenjuje" ta stranka


Dačić koji je i ove godine učestvovao na drinskoj regati rekao je novinarima da je SPS sa koalicionim partnerima Jedinstvenom Srbijom i Partijom ujedinjenih penzionera Srbije na prošlim izborima osvojio 7,6 odsto glasova a da sada >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << "nesumnjivo stoji mnogo bolje".
"Mislim da se u objavljivanju rezlatata istraživanja javnog mnenja namerno potcenjuje SPS. Ja se radujem tome jer, bolje je da nekog iznenadimo nego da nekoga razočaramo, a znamo koliko vredimo", istakao je Dačić.
On je kazao da je SPS možda i jedina stranka iz vladajuće koalicije koja je povećala svoj rejting od kada je vlada formirana, pa, možda, kako je dodao, i u odnosu na neke opozicione partije.Ostatak vesti pročitajte na linku

politikaSrbijaspsivica dacicrejtingpovecan

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.