Dačić: Puna podrška SPS Vučićevoj borbi sa pandemijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2020, 22:10

Dačić: Puna podrška SPS Vučićevoj borbi sa pandemijom

Socijalistička partija Srbije izražava punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovim stavovima u vezi sa zaštitom zdravlja ljudi i borbom za zaustavljanje epidemije korona virusa, izjavio je večeras predsednik SPS Ivica Dačić.

Dačić je u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu rekao da SPS poziva građane da iskažu odgovoran odnos prema sopstvenom zdravlju, kao i zdravlju njihovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << porodica.

''Pozdravljam Vučićev državotvorni i odgovoran pristup javnom zdravlju i zaštiti života ljudi, kao i plan za očuvanje ekonomije u uslovima velike svetske krize. Najoštrije osuđujemo političko lešinarstvo dela opozicionih stranaka, koji epidemiju shvataju kao koalicionog partnera u borbi protiv Vučića'', dodao je Dačić.

Imajući u vidu borbu protiv korone i teške političke i ekonomske izazove pred kojima se Srbija nalazi, Srbiji je, dodao je, više nego ikad potrebno nacionalno i političko jedinstvo.

''Socijalistička partija Srbije će dati svoj puni doprinos takvom jedinstvu u interesu Srbije, bez obzira na našu političku poziciju, u vlasti ili u opoziciji. I tako bi svi politički faktori trebalo da se ponašaju'', rekao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.