Izvor: Glas javnosti, 23.Mar.2013, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Priče o mojoj smeni srpska posla

NJUJORK - Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da su pred Beogradom "veoma teški dani" kada je reč o dijalogu s Prištinom i ocenio da medijski napisi o njegovoj smeni narušavaju pregovaračku poziciju Beograda.    Dačić je u izjavi Tanjugu posle sednice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija na kojoj je tema bila Kosovo rekao i da je spreman da ponudi funkciju svakome ko može bolje od njega da razgovara sa kosovskim premijerom Hašimom Tačijem.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Dačić: Priče o mojoj smeni srpska posla

Izvor: Glas javnosti, 23.Mar.2013

NJUJORK - Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da su pred Beogradom "veoma teški dani" kada je reč o dijalogu s Prištinom i ocenio da medijski napisi o njegovoj smeni narušavaju pregovaračku poziciju Beograda...Dačić je u izjavi Tanjugu posle sednice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija na...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.