Dačić: Preživeli smo i to

Izvor: B92, 03.Sep.2019, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Preživeli smo i to

Bled -- Ivica Dačić ispričao je novinarima na Bledu da je, kada je grom udario avion kojim je putovao, došlo do velikog bleska i da se čuo udar u avion.

Grom je u avion ministra spoljnih poslova udario u utorak uveče, neposredno pre sletanja.

"Ja nikad nisam to doživeo i ne znam da li je opasno. Znam da su piloti rekli da smo dobro prošli i da nas grom nigde nije probušio. Preživeli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo i to", rekao je Dačić odgovarajući na pitanja nakon sastanka sa Metjuom Palmerom.

Preneo je i da se sinoć video sa gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem i u šali rekao da su išli na muziku da proslave to što su on i njegova delegacija preživeli.

"I on mi je rekao da nije siguran da je to bilo iznad Slovenije, da je verovatno bilo iznad Hrvatske", rekao je Dačić kroz osmeh.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.