Dačić: Potreban krupan korak naprijed

Izvor: Cafe.ba, 17.Okt.2015, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Potreban krupan korak naprijed

- Predsjednik Socijalističke partije Srbije /SPS/ Ivica Dačić izjavio je danas da je Srbiji potreban krupan korak naprijed jer građani zaslužuju da žive kao normalan svijet.

Dačić je istakao da Srbija više ne smije biti zemlja propuštenih prilika i iznevjerenih očekivanja.

"I u vreme Slobodana Miloševića, posle Dejtona nismo dobili napredak, posle 5. oktobra umesto napretka opet smo išli unazad... Takve propuštene prilike ne smemo da dozvolimo, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << nam ponestaje vremena", poručio je Dačić na proslavi kojom je SNS obilježila sedam godina od osnivanja.

On je u ime SPS-a i koalicionih partnera PUPS i Jedinstvene Srbije, poželio uspjeh u stvaranju bolje i jake Srbije.

Dačić je naglasio da Srbija sada mora da ima cilj, strategiju i tempo i da je važno da, kao u šahu, matira sve što je loše - javašluk, pljačku, razne imitatire, sve mitove u Srbiji.

Navodeći da je srpska ekonomija sada na nivou od 70 odsto u odnosu na 1989. godine, da je u međuvremenu u svijetu stvorena loša slika o Srbiji, te da su mnoge zemlje priznale nezavisnost Kosova, Dačić je istakao da je Vlada Aleksandra Vučića preuzela odgovornost da Srbiju pokrene napred..
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.