Dačić: Plan primene sporazuma nije tajna

Izvor: Vesti-online.com, 29.Maj.2013, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Plan primene sporazuma nije tajna

Premijer Srbije Ivica Dačić rekao je danas da plan za sprovođenje sporazuma o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine nije nikakva tajna, već "tehnički dokument koji sadrži rokove i radnje".

Ivica Dačić

Na pitanje kada će biti objavljen plan koji je usaglašen sa Prištinom i koji su usvojile vlade u Beogradu i Prištini, Dačić je kazao da je reč o tehničkom dokumentu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji je vezan za primenu i ne sadrži ništa novo u odnosu na Briselski sporazum.

 

"Nema tu nikakve tajne, postoje samo rokovi i radnje koje bi trebalo da se obave u određenim rokovima", kazao je premijer Srbije novinarima u Briselu, posle rasprave u Evropskom parlamentu.

 

Dačić je još rekao da je rok za postizanje rešenje u pregovorima Beograda i Prištine o telekomunikacijama i energetici sredina juna, i da treba "uložiti maksimum napora da se nađe rešenje u obostranom interesu".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.