Dačić: Opozicija misli da je ovo samo intermeco posle kojeg će opet na vlast

Izvor: Beta, 20.Maj.2021, 10:49

Dačić: Opozicija misli da je ovo samo intermeco posle kojeg će opet na vlast

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da opozicija smatra da je ovo vreme "intermeco" posle kojeg će se vratiti na vlast što "nije realno i nemaju šanse"."Oni nemaju politički program i niko iz Brisela ne može da im pomogne. Imaju prazan džak i takav ne može da stoji uspravno", rekao je Dačić za TV Hepi.Prema njegovim rečima, istraživanja opozicije da predsednik države Aleksandar Vučić i SPS gube vlast su "Potemkinova sela, koja sluša godinama"."Kad bih u to verovao pitao bih se da li SPS uopšte postoji, da li smo živi", rekao je Dačić.Kako je naveo, "Vojislav Koštunica i Zoran Djindjić su sigurno imali mnogo primedbi na izborne uslove ali su na njima učestvovali jer su imali šanse, ali ova opozicija nema šanse".Govoreći o medjustračkom dijalogu, on je ispričao da je pitao predsednika Demokratske stranke Zorana Lutovca zašto mu nije poslao platformu o izbornim uslovima, i da mu je uzvratio pitanjem zašto on nije njemu dostavio svoju."Ja ga gledam, kakvu moju platformu čoveče. Kaže - šta vi predlažete, ja ne predlažem ništa jer sam zadovoljan", rekao je Dačić.On je naveo da će krajem ovog meseca imati onlajn razgovor sa evroparlamentarcima, koji pomažu i medjustranačkom ...
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Opozicija misli da je ovo samo intermeco posle kojeg će opet na vlast

Izvor: Danas, 20.Maj.2021

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da opozicija smatra da je ovo vreme "intermeco" posle kojeg će se vratiti na vlast što "nije realno i nemaju šanse".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.