Dačić: Odmah prekinite sa izazivanjem panike!

Izvor: Mondo, 25.Feb.2013, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Odmah prekinite sa izazivanjem panike!

Premijer Srbije Ivica Dačić zatražio je večeras da se momentalno prekine širenje panike zbog prisustva štetnog aflatoksina u mleku i ocenio da izazivanje panike i ugrožavanje domaćih proizvođača sigurno nije motivisano brigom za zdravlje ljudi.

U intervjuu za televiziju B92, Dačić je rekao da je Vlada Srbije imala sednicu o tom pitanju i da je najvažnije da sistem funkcioniše, a da stvaranje atmosfere panike ne doprinosi sistemskom rešenju.

"Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nadležni organi kažu da u nekim proizvodima postoji štetna materija i da su oni povučeni iz prodaje, a da su ostali proizvodi zdravi, ja onda stojim iza reči svog ministra (Gorana Kneževića)", rekao je Dačić.

On je ocenio da Knežević nije mogao za šest meseci, koliko je ministar, da izazove problem sa aflatoksinom i podsetio da su ministri poljoprivrede nekoliko godina unazad bili iz jedne druge stranke.

"Niko u ovoj Vladi nije, valjda, lud da truje svoje građane", rekao je Dačić.

(Beta/Ilustracija: Beta,arhiva)
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.