Izvor: Nezavisne Novine, 05.Avg.2020, 21:00

Dačić: Odlazak Miloševića u Knin pokušaj rušenja srpskog jedinstva

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da je odluka predstavnika Srba u Hrvatskoj Borisa Miloševića da ode na obilježevanje godišnjice Oluje bila pogrešna i da njegovo prisustvo u Kninu nije bilo potrebno srpskom, već hrvatskom narodu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Da li su Hrvati rekli da je to bilo etničko čišćenje? Nisu niti će" Dačić: Odlazak Miloševića u Knin pogrešan

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020

Ocenio je da je odlazak Miloševića na proslavu "Oluje" pokušaj rušenja srpskog jedinstva...Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras da je odluka predstavnika Srba u Hrvatskoj Borisa Miloševića da ode na obeleževanje godišnjice Oluje bila pogrešna i da njegovo prisustvo u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Dačić: Prisustvo Miloševića na proslavi može biti iskorišćeno za davanje legitimiteta Oluji

Izvor: Danas, 05.Avg.2020

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da poruke u Kninu, koje su se čule od hrvatskih vlasti povodom akcije "Oluje", nisu drugačije od onih proteklih godina, dok smatra da bi prisustvo Borisa Miloševića na proslavi moglo biti iskorišćeno za davanje legitimiteta toj akciji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.