Dačić: Nikada se nisam sastajao s pripadnicima organizovanih kriminalnih grupa

Izvor: S media, 07.Feb.2013, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Nikada se nisam sastajao s pripadnicima organizovanih kriminalnih grupa

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da nije počinio nijedno krivično delo i da njegov susret s Rodoljubom Radulovićem, članom narko-klana Darka Šarića, ne treba da se koristi za politicke manipulacije.

"Nikada se nisam sastajao s pripadnicima organizovanih kriminalnih grupa, jer u vreme kad se to dešavalo (susret s Radulovićem) nisam imao apsolutno nikakve informacije o svemu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << tome. Saznanja sam dobio kasnije, a tema mojih razgovora bio nije bilo nikakav kriminal, naprotiv", rekao je Dačić u intervjuu za Glas Amerike.

Dačić, koji boravi u poseti SAD, naveo je da je rekao najveći deo toga što je imao da kaže i dodao da državnim organima treba ostaviti da rade svoj posao i da je i u njegovom interesu da se to raščisti i razjasni.

On je naveo da kao čovek koji je izložen javnosti sigurno da može da napravi greške u komunikacijama, ali da sigurno ne bi nikada napravio gresku da saradjuje s kriminalnim klanovima.

"Ja sam ministar unutrasnjih poslova koji njih treba da hapsi", kazao je Dačić i ponovo istakao da u borbi protiv kriminala neće biti zaštićenih.

On je kazao da ne postoji nijedan ozbiljan politički argument za rušenje vlade bez obzira na takve pokušaje, jer bi u ovom trenutku to bilo u stvari zaustavljanje Srbije, a to što se sada pojavljuje u javnosti dogadjaj od pre više godina očigledno ima veze sa tim što nekome izgleda ne odgovara da Srbija konacno počne da živi kao sav normalan svet.

"Ovo nije prvi put, na mene je bilo napada sa razlicitih strana, prvo da sam izdajnik, da ne treba da vodimo razgovore sa Pristinom, pa do nekih prizemnih napada na moju ličnost, do 'skrivene kamere', pa sada do manipulacije ovim podacima koji su iz 2008. i 2009. I sami vidite da je protiv ovoga Radulovića pokrenuta optuznica ili postupak tek 2011. godine", rekao je Dačić.

(Beta, Glas Amerike)

Foto: Beta, Emil Vas, EV

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Nisam počinio krivično delo

Izvor: Press, 07.Feb.2013

"Nikada se nisam sastajao s pripadnicima organizovanih kriminalnih grupa, jer u vreme kad se to dešavalo (susret s Radulovićem) nisam imao apsolutno nikakve informacije o svemu tome. Saznanja sam dobio kasnije, a tema mojih razgovora bio nije bilo nikakav kriminal, naprotiv", rekao je Dačić...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.