Dačić: Neće meni saboteri određivati satnicu!

Izvor: Mondo, 14.Feb.2013, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Neće meni saboteri određivati satnicu!

Avion Vlade Srbije sa premijerom Ivicom Dačićem i delegacijom bezbedno je večeras sleteo na aerodrom Nikola Tesla. Država neće dozvoliti da joj "atentatori i saboteri" određuju satnicu, rekao je Dačić po sletanju.

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da će, i pored neproverenih saznanja o eventualnom napadu na avion Vlade Srbije, on i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vuičić >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nastaviti planirane aktivnosti, uključujući i putovanja.

Dačić je na konferenciji za štampu, po dolasku iz Dablina na beogradski aerodrom, naglasio da država neće dozvoliti da joj "atentatori i saboteri" određuju satnicu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je večeras da je Bezbednosno informativna agencija upozorila da kriminalne grupe nastoje da izazovu diverziju na letelici, koju osim premijera koriste i predsednik Srbije Tomislav Nikolić i prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić.

Pored upozorenja, Dačić je u dogovoru sa državnim vrhom i pilotom doneo odluku da se istim avionom kojim je otputovao u Dablin vrati u Srbiju.

(agencije/MONDO/Foto: "Novosti")

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.