Dačić: Neće biti štrajka u policiji

Izvor: B92, 10.Okt.2012, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Neće biti štrajka u policiji

Beograd -- Predsednik vlade Srbije i ministar policije Dačić kaže da neće štrajkovati specijalna radna grupa zadužena za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.

On je rekao da je nezadovoljstvo pripadnika policije samo upozorenje da se koordinira pristup različitih državnih organa koji se bave ovom borbom.

Dačić je novinarima u policijskom sportskom centru Makiš kazao da je borba protiv kriminala i korupcije prioritet ove vlade i "da bi bilo ludo da je kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ministar policije ne podržava".

"Kad je reč o policiji naravno da štrajka neće biti. Ovde je namera da postoji zajednički pristup državnih organa koji se bave borbom i sprovođenjem zakona. To znači da se izbegne situacija da policija, tužilaštvo i sudstvo i ostale službe rade svako na svoju stranu", rekao je Dačić.

On je naveo da je to razlog zbog čega je potpredsedniik vlade Srbije i šef Biroa za kordinaciju službi bezbednosti Aleksandar Vučić održao sastanak s policajcima koji su imenovani u radnu grupu.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Štrajk policije

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Neće biti štrajka, protest policajaca je bio samo upozorenje

Izvor: Blic, 10.Okt.2012

Premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da neće biti štrajka specijalne radne grupe, koja se bavi borbom protiv organizovanog kriminala i korupcije, već da je to samo upozorenje da se koordinira pristup različitih državnih organa koji se bave ovom borbom...Dačić...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.