Dačić: Ne znam kako se Slavica slupala

Izvor: Mondo, 03.Mar.2017, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Ne znam kako se Slavica slupala

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da još nema izveštaj o uzrocima saobraćajne nesreće u kojoj je povređena njegova zamenica Slavica Đukić Dejanović, šta se desilo i ko je kriv.

Foto: FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Dačić je novinarima, posle potpisivanje podrške kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, rekao da je najvažnija vest da Đukić Dejanović neće morati na operaciju, a da popodne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ide u bolnicu na Banjicu da je poseti i da vidi kakav je zdravstveni bilten.

Čuo sam se sa njom, videću sada konkretno kakvo joj je stanje, rekao je Dačić i dodao da je najvažnije od svega da u nesreći niko nije poginuo.

Đukić Dejanović povređena je u četvrtak uveče u saobraćajnoj nesreći u Grdeličkoj klisuri, kada je službeni automobil, kojim se vraćala sa predizbornog skupa Srpske napredne stranke u Vranju, udario u kamion.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Dačić o saobraćajnoj nesreći Đukić Dejanović

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Mar.2017

Rukovodstvo Socijalističke partije Srbije (SPS) posetiće danas potpredsednicu stranke Slavicu Đukić Dejanović koja se posle saobraćajne nesreće leči u Institutu za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica", u Beogradu...Predsednik SPS Ivica Dačić je rekao da je razgovarao telefonom s Đukić Dejanović...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.