Dačić: Ne sme biti poskupljenja

Izvor: RTS, 07.Jul.2012, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Ne sme biti poskupljenja

Ne sme da bude poskupljenja, upozorio direktore javnih preduzeća mandatar Ivica Dačić. Zadatak direktora nije "da kukaju" već da vode javna preduzeća, poručio Dačić.

Mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić upozorio je direktore javnih preduzeća da ne daju "neodgovorne izjave o poskupljenjima" i zapretio im smenom ukoliko nastave sa tim.

"Želim da budem jasan - neću imati milosti ni prema kome ko ne radi u interesu građana, bez obzira kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stranci pripada. Obraćam se građanima - budite sigurni da ću raditi u vašem interesu, a ne u interesu birokratije i direktora javnih preduzeća", naglasio je Dačić.

"Upozoravam sve direktore javnih preduzeća da ne daju neodgovorne izjave o poskupljenjima. Što do sada nisu podigli cene? Budu li se tako ponašali, svako od njih će biti smenjen odmah po izboru nove vlade", rekao je Dačić novinarima.

Ivica Dačić je ukazao da direktori javnih preduzeća ne odlučuju o poskupljenjima u Srbiji i da njihov zadatak nije "da kukaju" već da vode ta preduzeća.

Dačić je rekao da ga jedino interesuje socijalna jednakost građana i da je to stav svih stranaka koje učestvuju u razgovorima o formiranju nove vlade.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Ko traži poskupljenja, leti

Izvor: B92, 07.Jul.2012

Beograd -- Mandatar za sastav vlade Ivica Dačić upozorio je direktore Javnih preduzeća da ne daju "neodgovorne izjave o poskupljenjima" i zapretio im smenom..."Želim da budem jasan - neću imati milosti ni prema kome ko ne radi u interesu građana bez obzira kojoj stranci pripada. Obraćam se građanima....

Nastavak na B92...

Dačić obećava da neće biti poskupljenja

Izvor: Telegraf.rs, 07.Jul.2012

Budući premijer upozorio je direktore javnih preduzeća da ne daju neodgovorne izjave o poskupljenjima, da njihov zadatak nije "da kukaju" i da će svako ko nastavi po starom odmah biti smenjen

Nastavak na Telegraf.rs...

Dačić upozorio direktore javnih preduzeća

Izvor: Studio B, 07.Jul.2012

Mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić upozorio je direktore Javnih preduzeća da ne daju "neodgovorne izjave o poskupljenjima" i zapretio im smenom ukoliko nastave sa tim. .."Želim da budem jasan - neću imati milosti ni prema kome ko ne radi u interesu građana bez obzira kojoj stranci pripada....

Nastavak na Studio B...

Dačić: Ode glava ko poveća cene

Izvor: Kurir, 08.Jul.2012, 07:07

Mandatar Ivica Dačić poručio direktorima javnih preduzeća da neće imati milosti prema njima ako ne rade u interesu naroda..BEOGRAD - Leteće glave...- Kao mandatar za sastavljanje nove vlade želim da upozorim sve direktore javnih preduzeća u Srbiji da ne daju neodgovorne izjave kada je reč o...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.