Dačić: Nastavak medjustranačkog dijaloga u martu

Izvor: Beta, 02.Feb.2021, 12:39

Dačić: Nastavak medjustranačkog dijaloga u martu

Predsednik Skupštine Sbije Ivica Dačić saopštio je da je jutros razgovarao sa predsednikom spoljnopolitičkog odbora Evropskog parlamenta Dejvidom Mekalisterom i da je načelno dogovoredno da se medjustranački dijalog nastavi u martu i da u narednih desetak dana treba da se odrede "tehnički" detalji, forma i teme."Ja sam predložio 1. mart kao početak dijaloga, ne znam da li će odgovarati svima", rekao je Dačić na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.On je rekao da će se u dijalog ponovo uključiti, kao predstavnici Evropskog parlamenta, Knut Flekenštajn i Eduard Kukan, koji su ga i započeli u vreme prethodnog saziva skupštine, i da će oni tada biti u Beogradu i "raditi na terenu"."Tanja Fojon i Vladimir Bilčik će ostati deo dijaloga jer se nalaze na funkcijama koje su takodje povezane sa Srbijom", rekao je Dačić, navodeći da će oni učestovovati "na daljinu" u dijalogu, zbog pandemije.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Nastavak međustranačkog dijaloga u martu

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Feb.2021

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić saopštio je da je jutros razgovarao sa predsednikom spoljnopolitičkog odbora Evropskog parlamenta Dejvidom Mekalisterom i da je načelno dogovoreno da se međustranački dijalog nastavi u martu i da u narednih desetak dana treba da se odrede "tehnički" detalji,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.