Dačić: Nastavak evrointgracija podsticaj za buduću vladu

Izvor: Blic, 06.Jun.2016, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Nastavak evrointgracija podsticaj za buduću vladu

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izrazio je danas očekivanje da će evrointegracije biti nastavljene u narednom periodu, što bi predstavljalo važan stimulans za buduću Vladu.

U razgovoru s direktorkom Odeljenja za Zapadnu Evropu, Zapadni Balkan i Tursku u Spoljnopolitičkoj službi EU Andjelinom Ejhorst Dačić je izrazio zahvalnost predstavnicima institucija EU na partnerskom pristupu pregovaračkom procesu sa Srbijom, saopštilo je ministarstvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Ejnhorst je izrazila očekivanje da će nova Vlada nastaviti evropski put prethodnih, posebno posle pomaka u pregovorima oko poglavlja 23 i 24, kao i nadu da će se dijalog Beograda i Prištine nastaviti posle formiranja Vlade.

Zvaničnica EU je pohvalila postavljanje Srbije tokom migrantske krize i mere koje su preduzete na prihvatu izbeglica iz ratom zahvaćenih područja, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.