Dačić: Mi smo jedina levica, ostali lažu ljude

Izvor: Blic, 09.Apr.2012, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Mi smo jedina levica, ostali lažu ljude

-SPS je jedina partija levice na političkoj sceni Srbije dok svi ostali "lažu ljude", ocenio je predsednički kandidat SPS-a Ivica Dačić .

"Ja sam jedini kandidat socijalističke opcije, ostali lažu ljude upotrebljavajući socijalnu demagogiju. Nikolić pripada desnici a Tadić formalno Internacionali, a svi govore o socijalnoj pravdi, o programu naše partije - levice", rekao je Dačić na Ubu.

U saopštenju SPS-a dodaje se da je koalicija okupljena oko te >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << partije socijalistička i da ne menja svoje stavove uoči kampanje da bi narod glasao za nju.

"Srbiji treba čvrsta ruka koja će voditi državu. Kada kažem čvrsta ruka ne mislim na diktaturu, već na ruku koja ne drhti. Zato sam ja kandidat za predsednika Srbije", naveo je Dačić.

Povezane vesti: Dačić: U izbore bez hendikepa
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.