Dačić: Licemerje Hašima Tačija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jan.2015, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Licemerje Hašima Tačija

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je da izjava Hašima Tačija o ekspanzionističkom mentalitetu Srbije pokazuje da Priština ne zna šta hoće - dijalog ili njihov monolog i slepo prihvatanje onoga što oni žele.

On je istakao da je, u situaciji kada je briselski dijalog statusno neutralan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << potpuno besmisleno odgovarati na ovakve Tačijeve provokacije

Optuživati Srbiju za ekspanzionizam kada se pokušava legalizovanje nasilnog i jednostranog narušavanja njenog teritorijalnog integriteta, i kad se skoro svakodnevno govori o Velikoj Albaniji, čime bi se narušio teritorijalni integritet još nekoliko zemalja, vrhunsko je licemerje, ocenio je Dačić.

Prema njegovim rečima, Srbija se jasno opredelila za dijalog i stabilnost u regionu, ali izgleda da se ta konstruktivnost u Prištini tumači kao naša slabost.

Tačiju mora da bude jasno da su prošla vremena kada se sa Srbijom razgovaralo po principu "uzmi ili ostavi", kazao je Dačić u pisanoj izjavi koju prenosi Ministarstvo spoljnih poslova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Licemerje Hašima Tačija

Izvor: RTS, 07.Jan.2015

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić ocenio je da izjava Hašima Tačija o ekspanzionističkom mentalitetu Srbije pokazuje da Priština ne zna šta hoće – dijalog ili monolog i slepo prihvatanje onoga što želi. . ...

Nastavak na RTS...

DAČIĆ OŠTRO PORUČIO TAČIJU: Ti si najobičniji LICEMER!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Jan.2015, 13:31

- Optuživati Srbiju za ekspanzionizam kad se pokušava legalizovanje nasilnog i jednostranog narušavanja njenog teritorijalnog integriteta i kad se skoro svakodnevno govori o Velikoj Albaniji, čime bi se narušio teritorijalni integritet još nekoliko zemalja, vrhunsko je licemerje - rekao je ministar...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.