Dačić: Imamo koaliciju koja dobro funkcioniše

Izvor: S media, 23.Dec.2011, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Imamo koaliciju koja dobro funkcioniše

Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da koalicija koju čine SPS-JS-PUPS dobro funkcioniše i da na sledećim izborima može da osvoji samo više glasova nego na prethodnim.

Kolundžija: DS ne može na izbore sa URS i SPO

URS samostalno na izbore (VIDEO)

Jugović: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Politike DS-a i SPO-a se razilaze

Dačić je naglasio da je Jedinstvena Srbija već donela odluku da zajedno sa SPS-om nastupi na predstojećim izborima, a da očekuje da će to učiniti i drugi koalicioni partner - PUPS.

"Ova koalicija se pokazala dobrom i bilo bi nepotrebno menjati je", rekao je Dačić novinarima posle dodele nagrada "Najplemenitiji podvig godine" u Beogradu, podsetivši da se sutra u Novom Sadu održava sednica Glavnog odbora SPS-a, gde će biti reči o svim daljim političkim akcijama.

PUPS: O predizbornoj koaliciji prvo sa SPS-om i JS-om

Poslanik PUPS-a Momo Čolaković rekao je danas da će ta stranka o predizbornoj koaliciji prvo razgovarati sa sadašnjim koalicionim partnerima, Socijalističkom partijom Srbije (SPS) i Jedinstvenom Srbijom (JS), ali da ne isključuje mogućnost razgovora ni sa drugim strankama.



"Mi smo otvoreni za sve političke partije koje uvažzavaju naš program i ciljeve i koje cene to što mi radimo. U tom pogledu ne isključujem mogućnost razgovora sa svim političkim partijama, posebno parlamentarnim, ali korektno je da se prvo razgovara sa SPS-om i JS-om", kazao je Čolaković novinarima u parlamentu.


On je rekao da će sa SPS-om i JS-om početi razgovore početkom januara i da će o njihovim rezultatima obavestiti Glavni odbor stranke krajem januara.

(Agencije)
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.