Dačić: Glasaćemo za Malog

Izvor: Radio 021, 27.Maj.2018, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Glasaćemo za Malog

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić najavio je da će SPS glasati za Sinišu Malog kao novog ministra finansija.

"Mali se dobro pokazao na mestu gradonačelnika i SPS će glasati za taj predlog. Takođe, želim da istaknem da je i Dušan Vujović odlično radio taj posao", kazao je on.

Što se rekonstrukcije vlade tiče, poručio je da SPS ne zanima rekonstrukcija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
"Mediji, kada ne znaju šta će da pišu, najave rekonstrukciju. To je pitanje za najjaču stranku, a to je trenutno SNS. Dakle, o svemu se pitaju Vučić i Brnabićeva. Mi imamo dobre kadrove u Vladi i zadovoljni smo kako rade", istakao je Dačić.

Rekao je da su odnosi u vladi dobri, da se tu i tamo pojavi koja trzavica, ali da je to normalno.

"Ne bih se složio da radimo "u leru". Rekao bih da radimo punom parom i da sve više i više shvatamo potrebu da radimo kao tim", naglasio je on.

Što se SPS-a tiče rekao je da će naravno biti promena u stranci, ali na kongresu i demokratskim putem. "Socijalisti nikada nisu bežali od promena i po tome smo poznati. Svako od funkcionera stranke podneće izveštaj, analiziraće se njihov rad i onda će ko nije dobro radio biti smenjen. Nema tu sentimentalnosti. Samo zahvaljujući takvim radom smo i opstali sve ove godine i na političkoj sceni, ali i na vlasti. Dakle, neće biti nedodirljivih u stranci", istakao je Dačić.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.