Uskoro optužnica protiv Šarićeve grupe

Izvor: S media, 10.Apr.2010, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro optužnica protiv Šarićeve grupe

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je danas da se veoma brzo može očekivati podizanje optužnice protiv osumnjičenog za šverc velike količine kokaina Darka Šarića i njegove grupe.

"Istragu vodi Specijalno tužilaštvo. O istrazi se za sada još ne govori javno zbog stepena tajnosti, pre svega, da bi se otkrila cela ta mreža koja je vezana za ovu organizovanu kriminalnu grupu", >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kazao je Dačić za Radio-televiziju Srbije.

Ministar je naveo da je reč o jednoj od najorganizovanijih kriminalnih grupa "ne samo na ovim područjima, nego i u širem regionu".

Dačić je rekao i da se u narednim mesecima može očekivati "operacionalizacija" regionalnog centra za borbu protiv organizovanog kriminala koji će služiti za razmenu informacija o kriminalnim grupama, a čije bi sedište trebalo da bude u Beogradu.

Dačić je rekao i da policija istražuje sve detalje o nerešenim ubistvima novinara Dade Vujasinović, Slavka Ćuruvije i Milana Pantića.

"Bez obzira na to što sam ja, odnosno moja stranka, bio deo vlasti u onom periodu (pre oktobra 2000. godine), odgovaraće ko god da je počinio ili naložio ta ubistva", kazao je Dačić.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Optužnica za Šarića do četvrtka

Izvor: RTV Pink, 10.Apr.2010

Ministar Dačić najavio optužnicu. . . Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu podići će tokom naredne sedmice optužnicu protiv grupe osumnjičenih za šverc preko dve tone kokaina iz Latinske Amerike u Evropu na čelu sa odbeglim Darkom Šarićem, kontroverznim poslovnim čovekom iz Pljevalja....

Nastavak na RTV Pink...

Dačić: Uskoro optužnica za Šarića

Izvor: Blic, 10.Apr.2010

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić kaže da se veoma brzo može očekivati podizanje optužnice protiv osumnjičenog za šverc kokaina Darka Šarića ..."Istragu vodi Specijalno tužilaštvo. O istrazi se za sada još ne govori javno zbog stepena tajnosti, pre svega, da bi se otkrila cela ta...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.