Dačić: Da je po pravilima, povukli bismo Briselski sporazum

Izvor: N1 televizija, 25.Feb.2018, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Da je po pravilima, povukli bismo Briselski sporazum

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da bi Beograd povukao Briselski sporazum da se ponaša striktno po međunarodnim pravilima, jer Priština već pet godina nije osnovala Zajednicu srpskih opština (ZSO).

"Nema ZSO, vraćaju se srpske institucije", rekao je Dačić na beogradskom Fakultetu političkih nauka, gde je prisustvovao otvaranju prostorija Centra za ruske studije.

Ministar je kazao i da nije previše oduševljen tonom kojim se predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << međunarodne zajednice obraćaju Prištini.

"Oni se brecaju samo na Beograd. Koga interesuje što već pet godina nema ZSO? Ne razumeju da bez dogovora sa Srbijom nema stabilnosti u regionu. Ako je sve završeno kada je reč o Kosovu, što nas zovu na razgovore", upitao je Dačić.

On je ocenio da nema alternative razgovorima s Prištinom, ali je dodao da postoji velika razlika između tehničkog dijaloga i razgovora koji bi doveo do rešenja u odnosima Beograda i Prištine.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Da se ponašamo striktno po međunarodnim pravilima, povukli bismo Briselski sporazum

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Feb.2018

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dacic izjavio je danas da bi Beograd povukao Briselski sporazum da se ponaša striktno po međunarodnim pravilima jer Priština vec pet godina nije osnovala Zajednicu srpskih opština (ZSO)..."Nema ZSO, vraćaju se srpske institucije", rekao je Dačić na beogradskom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dačić: Da se ponašamo striktno po medjunarodnim pravilima, povukli bismo Briselski sporazum

Izvor: Beta, 25.Feb.2018

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dacic izjavio je danas da bi Beograd povukao Briselski sporazum da se ponaša striktno po medjunarodnim pravilima jer Priština vec pet godina nije osnovala Zajednicu srpskih opština (ZSO)."Nema ZSO, vraćaju se srpske institucije", rekao je Dačić na beogradskom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.