Dačić: Čekamo da DS predloži mandatara

Izvor: Vesti-online.com, 23.Maj.2012, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Čekamo da DS predloži mandatara

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da ta stranka "ne koči formiranje vlade" već da čeka da Demokratska stranka predloži mandatara.

"Ne želimo da ulazimo u unutrašnje stvari drugih partija i čekamo DS da, kao najveća stranka, predloži mandatara", rekao je Dačić ''Blic''.

Dačić je rekao da će razgovori sa Demokratskom strankom biti nastavljeni, ali je dodao da zasad nema nikakvog dogovora.

"DS kao najveća >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << stranka daje premijera i mi čekamo na tu njihovu odluku. Trenutno se čeka šta će odlučiti DS. Iz mojih dosadašnjih razgovora sa Borisom Tadićem zaključujem da on još nije doneo odluku", rekao je lider SPS-a.

Dačić je rekao i da se u razgovorima sa DS-om još nije raspravljalo ni o jednom personalnom rešenju.

"I ne samo to. Za SPS je suštinski bitno ko sve ulazi u tu novu vladu. Tih razgovora do sada uopšte nije bilo. Mi smo daleko od formiranja vlade, ali to nema veze sa SPS", rekao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPS čeka da DS predloži mandatara

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Maj.2012

Socijalistička partija Srbije ne koči formiranje vlade već da čeka da Demokratska stranka predloži mandatara, kaže Ivica Dačić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dačić: Čekamo odluku DS-a

Izvor: Mondo, 23.Maj.2012

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić kaže da ta stranka "ne koči formiranje vlade" već da čeka da Demokratska stranka predloži mandatara.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.