Dačić: Beograd je za nastavak dijaloga, sramotno što je prekinut zbog Haradinaja

Izvor: BKTV News, 30.Apr.2017, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Beograd je za nastavak dijaloga, sramotno što je prekinut zbog Haradinaja

Beograd je za nastavak dijaloga sa Prištinom i sramotno je što je on prekinut zbog Ramuša Haradinaja, ocenio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić

"Mi tražimo da se nastavi dijalog i mislimo da je sramotno što je prekinut dijalog zbog Haradinaja", rekao je Dačić gostujući na TV Pink.

Komentarišući to što je francuski sud oslobodio Ramuša Haradinaja on je rekao da bi to isto bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kao da masovnog ubicu ne izručite zbog neprijatnosti prilikom suđenja.

"Nije bilo prijatno ni Geringu u Nirnbergu pa su sudili. Kome je suđenje prijatno. Ovde je pokazano veliko nepoštovanje prema srpskim žrtvama. One imaju pravo na pravdu, kao što se Srbija odnosi prema drugim žrtvama drugih naroda", naglasio je ministar.

To što se u poslednje vreme govori o stvaranju "velike Albanije" Dačić kaže da kosovska vlada ima ugovor sa agencijom koja se bavi lobiranjem u Americi za njihove interese.

"Ovo nije slučajno. Nisu oni toliko hrabri da govore o "velikoj Albaniji". Interesantno je da pominju Kosovo i Preševsku dolinu, a ne pominju Skoplje, Epir, Ulcinj. To je sve na mapi velike Albanije", zaključio je Dačić.

Dačić: Opasno je hapsiti Muslijua; Mnogi misle da sam podržao Vučića zbog ove stvari!

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

"Albanci nisu sila koje se treba plašiti"

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2017

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da je Beograd za nastavak dijaloga sa Prištinom i da je sramotno što je prekinut zbog Ramuša Haradinaja...- Mi tražimo da se nastavi dijalog i mislimo da je sramotno što je prekinut dijalog zbog Haradinaja - rekao je Dačić gostujući na TV Pink...Komentarišući...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.